Praktische informatie

Praktijk Ritska van der Zee
Jacob Obrechtlaan 3
4611 AP Bergen op Zoom.
Telefoon: 06-48766236

Het is een groot kantoorpand met meerdere bedrijven.

Bij afspraak:
Aan de rechterzijde van de ingang zit een bel. Daar kan je op drukken. Geef me even de tijd om open te doen want de bel zit aan de andere kant van mijn verdieping ;-). Je kan vervolgens in de grote hal even op mij wachten. Ik kom naar beneden om je op te halen.

In het gebouw is een lift aanwezig.

Voor de deur van de praktijk is een groot parkeerterrein waar je kan parkeren (€1,70 per uur – met een max van €5,- per dag).

Openbaarvervoer is op loopafstand.

 

 

Privacy Policy

Praktijk Ritska van der Zee verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Wat wij allemaal verwerken en hoe we bewaken dat dit zorgvuldig en volgens de wetgeving gebeurd kan je hier lezen. 

logo NVRT

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Reïncarnatietherapeuten. Dit is een beroepsvereniging die waakt over het vakbekwaamheidsniveau van hun leden. De leden zijn verplicht regelmatig bij- en nascholingen te volgen om zo hun vakbekwaamheid en professionaliteit te kunnen waarborgen. Dit wordt getoetst door de vakbekwaamheidscommissie. De leden zijn onderworpen aan de beroepscode en het tuchtrecht van de vereniging.

Beroepslid NVRT L-1389

 

EARTh (Earth Association for Regression Therapy) is een internationale organisatie die professionaliteit in regressietherapie bevordert. Regressietherapie is ook bekend als regressietherapie in het verleden of transpersoonlijke regressietherapie.

Voor therapeuten bieden we een netwerk van gepassioneerde professionele en bekwame therapeuten en trainers. We bieden jaarlijkse conventies, trainingen en geavanceerde trainingen, werkuitwisselingen, video’s, educatieve en informatieve webinars, forumdiscussies alleen voor leden, onderzoek, IRT Journal en artikelen om hun vaardigheden up-to-date te houden met de nieuwste ontwikkelingen in regressietherapie.

 

 

WKKGZ

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoen aan deze eisen. Graag leg ik hier in het kort uit wat dit betekent.

Logo NIBIG

Mijn praktijk is aangesloten bij de NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg)Integrale zorg is de samenwerking tussen complementaire en reguliere zorg. Iets wat het NIBIG stimuleert omdat meerdere behandelmethodes leiden naar optimaal herstel van de zorgvrager. Van ziekte-zorg naar gezondheids-zorg is een beweging die het NIBIG van harte onderschrijft.

Via de NIBIG ben ik aangesloten bij een klachtencommissie. Kijk bovenaan deze pagina onder kopje WKKGZ voor meer informatie.

 

Zakelijke informatie

KVK  80121136
BTW NL 0033.95.655.B.95
NL25KNAB0501647953

Ethische Code

Deze Ethische Code behelst de normen en waarden volgens welke Praktijk Ritska van der Zee haar werkzaamheden uitvoert. Wil je weten wat dit allemaal inhoud? Dat kan je hier lezen. 

“Maak verandering niet ingewikkeld. Doe het gewoon”

– Ritska