Recensies

Ik voelde me zeer op mijn gemak bij jou. Je straalt deskundigheid, rust en vertrouwen uit. Je kon alles goed uitleggen en legde verbanden tussen verschillende kwesties die mij spelen. Je kon uit mijn (wat warrige) verhaal de essentie halen waar het om ging en was ook praktisch in de zin dat je mijn valkuilen goed kon afbakenen, zodat je mij gericht kon helpen.

– P

‘Ik kan Ritska van harte aanbevelen als therapeut.  Ik heb haar onder meer meegemaakt als student bij de opleiding regressietherapie van Tasso Instituut, bij lessen en in de huiswerk (oefen)groep die ik begeleidde. Ook was ik een van de beoordelaars bij de Case presentaties, waarmee ze de opleiding afrondde. Ik heb haar in die twee jaar enorm zien groeien en ze kreeg een welverdiende 9 voor haar case presentatie. Ritska gaat de diepte in met haar cliënten; de beste manier om een goed resultaat te krijgen. Ze heeft na Tasso nog een jaar bij ATRB in België gedaan en studeerde af met een scriptie over buitenaardse ervaringen. Cliënten kunnen er dan ook van op aan dat ze raad weet met ‘vreemde’ ervaringen – die ze helpt een plek te geven. En last but not least heeft Ritska een warme, prettige en spontane persoonlijkheid, waarbij veel mensen zich ongetwijfeld meteen op hun gemak zullen voelen. Ik wens Ritska heel veel succes met haar praktijk en hoop dat de mensen die dit lezen haar zullen weten te vinden. Je zult er geen spijt van krijgen!’

– Lanine Booij (docent bij Tasso Instituut)

Ritska is een heel fijn persoon waar je meteen een gevoel van vertrouwen bij krijgt. Fijne stem om je door te laten leiden.

– Anouk

Ik vind je heel integer en ik had vertrouwen in je, toen ik niet veel met beelden kon merkte je dat voor mij “gevoel” heel belangrijk is. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken. De sessie heeft mij ook rust gegeven, maar ook weer vragen, dat is de volgende stap in mijn proces denk ik. Ik vond het een fijne sessie, je bent open en empathisch. 

​- Sonja

Positieve onwerkelijke ervaring en benieuwd naar meer, hoe en wat 🙂

– Patrick

Ritska is een kundige, warmhartige therapeut. Ze zet haar kennis èn intuïtie in en werkt zorgvuldig. Haar humor en open karakter maken dat je je gezien èn veilig voelt.

– Linda

Bedankt voor wederom weer een fijne sessie, dit keer voor het eerst geheel online wat erg goed ging. Tijdens de sessie was het net of je er gewoon bij was en je navigeerde mij er weer moeiteloos doorheen. Dank je wel!

– Ilona

Ritska heeft mij heel erg geholpen in het afgelopen half jaar. In alle sessies had ik het idee dat ik mijzelf kon zijn en mijn verhaal kwijt kon. Na elke sessie had ik een voldaan gevoel. Ook was elke sessie erg nuttig en had ik het gevoel dat ik echt wat bereikt had. Je merkt dat Ritska erg kundig is in haar vak. 
 
Zij benadert elk probleem anders, maar altijd wel op de juiste manier. Ook geeft ze je het gevoel dat je alles kwijt kan in een sessie wat je wil. Verder is Ritska iemand die ik vertrouw. Het alles durven vertellen in een sessie is nodig om het probleem op te lossen, daarvoor is het belangrijk dat het klikt; dat is in dit geval 100% zo!
 
Enorm bedankt voor je hulp!

 

– Lin

Jouw kwaliteiten als therapeut vind ik dat je altijd rustig blijft, begripvol, geduldig en zonder oordeel. Je voelt veilig. Je prikt door dingen heen en weet uit een warboel van woorden de essentie te pakken.

– Ilona

Het was ons een genoegen jou te mogen verwelkomen bij onze Belgische Academie voor Transpersoonlijke Regressie, voor je afstudeerjaar Ritska. Ik heb je persoonlijk ervaren als een bijzonder oprechte en authentieke, warme vrouw. Een doorzetter, zeer gedreven en openminded in je groei naar jou heel uniek therapeutschap. Nèt jouw unieke kijk op Regressie maakt je passie en essentie als therapeute extra zichtbaar. Ik kan me zó voorstellen hoe cliënten bij jouw een veilige bedding kunnen vinden. Waar alles er mag zijn wat zich aandient. Een bijzondere weg naar heling…

– Sonia Krahy, mentor/coach/docent/staflid ATRB

Ritska is een kundige, warmhartige therapeut. Ze zet haar kennis èn intuïtie in en werkt zorgvuldig. Haar humor en open karakter maken dat je je gezien èn veilig voelt.

– Linda

Lieve Ritska,

Ik wist niet wat ik mocht verwachten of wat er kon ervaren worden. Jouw respectvolle begeleiding bracht me bij hele mooie ervaringen en diepere inzichten in mezelf. Na een week geniet ik nog steeds na van de sessie. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Een dikke dankjewel voor dit alles!

– Inge

Ritska is een hele fijne therapeute, die goed begeleid, doordrukt en doorvraagt waar nodig is. Ik zou d’r zeker aanraden!

– Maurits

“Jouw kwaliteiten als therapeut vind ik dat je altijd rustig blijft, begripvol, geduldig en zonder oordeel. Je voelt veilig. Je prikt door dingen heen en weet uit een warboel van woorden de essentie te pakken.”

– Ilona Visker

Ik waardeer de snelheid waarmee jij een 56 jaar oud probleem (wat ik niet van plan was om te delen) naar boven weet te krijgen waardoor een hedendaags probleem opgelost lijkt te worden ? thx.

– René

Ik vond dat je er met volle aandacht voor me was tijdens de sessies. Ik voelde me gehoord. Je bleef geduldig, zacht en soms kordaat waar nodig. Ook is mijn ervaring dat alles welkom was, niets is te gek, buitenaardse wezens, kabouters, van de hak op de tak. Ik voelde me serieus genomen of ik nou in een volwassen- of kinderstuk terecht kwam. De manier waarop je verbanden legt en de positieve kant van zaken belicht bewonder ik. Daar word ik blij van. Het uiteindelijke resultaat is verbluffend.

– Annemieke

Ga niet denken oh dat doe ik even, want het is echt pittig. Wil je aan jezelf werken en je patronen doorbreken zal ik zeggen doen. Het heeft mij zoveel meer gebracht en inzichten gegeven. Ritska is heel deskundig en discreet, maar ook een heel warm persoon. Ritska coacht je echt door de sessie heen. IK heb het heel bijzonder en fijn ervaren. IK heb weer een stuk van mezelf teruggevonden en daar ben ik Ritska heel dankbaar voor.

– Geraldine

Je straalt rust en warmte uit en weet goed hoe je bepaalde technieken iets kunt bereiken. Oplossingsgericht hierin. Werkt het een niet dan iets anders proberen. Doe je goed !!!

– Will

Ik voelde mij op mijn gemak. En fijn dat we eerst even een praatje maakten.

– Sophie

Ik kon mij vanaf de allereerste minuut volledig laten vallen, door wormholes laten trekken, veiligheid ervaren en volledig overgeven aan de adequate, aanwezige, zeer fijne begeleiding van Ritska. 
Niets was raar. Alles voelde natuurlijk en zij is zo’n hoge mate open minded dat het onderwerp bijna alledaags leek. Wat het natuurlijk (nog) helemaal niet is. 
Fantastisch, en resulterend in de ideale bedding om vol overgave een reis als dit te kunnen maken. 
Haar vragen waren zeer waardevol voor mij om te kunnen onderzoeken, ontdekken, nodig op die momenten omdat ik er zelf niet op zou zijn gekomen. 
We zijn uren bezig geweest met de sessie, geen enkel moment kreeg ik het gevoel dat wel lang genoeg geduurd had, werkelijk alle tijd werd genomen voor elke stap. Waarbij het laatste stuk waarbij ik een deel van mij mocht integreren een wel heel bijzonder cadeau voor mij was. 
Ik voelde me een ontzettende bofkont en enorm dankbaar dat ik deze sessie mocht ontvangen! 

– Suzanne

“De meest effectieve manier om de wereld te begrijpen,
is door het stellen van een vraag”

– onbekend