Taboedoorbreker

Voorbij de schaduw, in het licht
Daar begeleid ik je graag naartoe


ONTMOET RITSKA, JOUW INNERLIJKE REISGIDS

Hi,ik ben Ritska van der Zee

Reïncarnatie- en regressietherapeut, coach en energiewerker. Ervaringsdeskundige, spirituele onderzoeker, taboedoorbreker. Eigenlijk voel ik me nog het meest een levenstherapeut. Want ik geloof dat je niet gebukt door het leven hoeft te gaan, maar het juist voluit kunt beleven – helemaal zoals je bent.

Ik help je van “ik zit vast” naar “ik voel me vrij” te gaan.

Of je nu geheime fantasieën, bijzondere behoeftes, of misschien een zwaar verleden hebt. Donkere ervaringen, of duistere verlangens. Abnormaal? Dat staat niet in mijn woordenboek. Wat jou gelukkig maakt, dát is de norm.

Jouw kwaliteiten als therapeut vind ik dat je altijd rustig blijft, begripvol, geduldig en zonder oordeel. Je voelt veilig. Je prikt door dingen heen en weet uit een warboel van woorden de essentie te pakken.

– Ilona

Ga niet denken oh dat doe ik even, want het is echt pittig. Wil je aan jezelf werken en je patronen doorbreken zal ik zeggen doen. Het heeft mij zoveel meer gebracht en inzichten gegeven. Ritska is heel deskundig en discreet, maar ook een heel warm persoon. Ritska coacht je echt door de sessie heen. IK heb het heel bijzonder en fijn ervaren. IK heb weer een stuk van mezelf teruggevonden en daar ben ik Ritska heel dankbaar voor.

– Geraldine

Ik waardeer de snelheid waarmee jij een 56 jaar oud probleem (wat ik niet van plan was om te delen) naar boven weet te krijgen waardoor een hedendaags probleem opgelost lijkt te worden ? thx.

– René

Hoe kan jij je lekker in je vel voelen? Daar gaan we samen naar op zoek.

We vinden een vorm die bij jou past, waarbij je mag uiten wie je echt bent. Ook al voel je je nu verdwaald, en slinger je heen-en-weer tussen schaamte, schuldgevoel of zelfs angst. Ja, zelfs als je denkt dat je er met niemand over kan (of durft) te praten.

Ik gids je graag tijdens je proces – pittig & prachtig tegelijk.

Want het gaat niet vanzelf. Je gaat echt aan het werk om de weg vrij te banen. Dwars door patronen, problemen en pijn heen. Ik sta achter je, naast je. Met een schat aan kennis en een bak vol ervaring (geeft het je een gerust gevoel mijn CV te lezen? Klik hier). Je kan alles aan mij vertellen. Ik luister zonder oordeel en zorg dat je je veilig voelt, zodat jij stappen kunt zetten. En dat gaat je zoveel opleveren.

“Het leven voelt vrijer als je buiten de lijntjes durft te kleuren”

-Ritska

Hoe ik dat weet? Ik heb zelf die stappen gezet, ben er zelf doorheen gegaan. Door m’n trauma’s in de ogen te kijken. Me heel bewust los te breken van taboes. Vrij van belemmerende overtuigingen, verwachtingen en kritiek van anderen. Zo heb ik, met liefde voor mezelf, weer contact gemaakt met m’n ziel. M’n pure ik. En jee, wat komt er dan een krachtige energie vrij.

Onbegrensd jezelf durven zijn. Dat is wat ik jou ook zo gun, met heel m’n hart.

NIEUWSGIERIG NAAR JOUW TABOE-TRIGGERS?

WIL JIJ OOK VOLUIT LEVEN?

GELIJK SAMEN AAN DE SLAG?

Mij nu alvast beter leren kennen?

Zie hier een voorproefje, of lees mijn verhaal

“Stop met verstoppen, kies voor jouw leven”

-Ritska