Training

Voel je essentie

Zit je niet lekker in je vel? Ben je moe, maar ook zoekende? Stap voor stap neem ik je aan de hand, op weg naar je stralende, energieke zelf.

€ 97,- inclusief btw

Herken je dat onbestemde gevoel? 

Dat je de dagelijkse dingen doet, maar je tegelijk verdwaald voelt? Alsof je doet wat er van je wordt verwacht, maar bent vergeten wie je werkelijk bent?

Elke keer als je gewond raakt (letterlijk of figuurlijk met een negatieve ervaring) groeit er eelt op je ziel. Zo raak je steeds meer verwijderd van jouw ware kern. Jouw essentie. Terwijl juist daarin je allergrootste kracht ligt. Je levensenergie, die vrij moet kunnen stormen. Maar…

Als je niet in harmonie bent met jezelf, ontstaan er blokkades.

Dan zit je niet lekker in je vel. Ben je vermoeider dan je zou willen en is de kans groot dat je meer getriggerd wordt op trauma, pijn of patronen dan wanneer je in balans bent.

Het wordt tijd dat je terug komt bij jezelf.

Om jezelf te mogen voelen, ervaren en koesteren. Om tot jouw essentie te komen, is het belangrijk dat je in contact kan komen met jezelf. En dat is soms best lastig. Zeker als het leven pittig is (geweest).

Wat heb je nodig om het weer te voelen stromen?

In ‘Voel je essentie’ neem ik je mee op reis naar binnen. Vriendelijk en zacht, zodat je (opnieuw) contact maken met je essentie of een eerste stap neemt in de ontdekking van jezelf. Voor de volledige, verdiepende ervaring kun je het een complete traject volgen. Liever eerst even verkennen wat ‘Voel je essentie’ voor jou kan betekenen? Dan kun je ook kiezen om de klankschaalmeditaties los te ervaren.

 

Voel je essentie: jouw stappen terug naar jezelf

In het onlinetraject ‘Voel je essentie’ ga je door verschillende (klankschaal)meditaties, oefeningen, thuisopdrachten jezelf liefdevol ontdekken. Zacht in contact en in harmonie komen met jezelf.

Wat krijg je binnen dit traject?

  • verhelderende video’s met uitleg waarom je tegen zaken aanloopt
  • verdiepende vragen om inzicht te krijgen waar je staat
  • verschillende oefeningen om jouw triggers te leren herkennen
  • prachtige klankschaalmeditaties om te zorgen dat je (eindelijk) gaat ontspannen
  • inspirerende inzichten om in contact te komen met je innerlijke wijsheid
  • rustgevende meditatie om af te stemmen op je gevoel
  • begeleide meditatie naar je heilige innerlijke plek
  • gratis besloten community waar je al je vragen kan stellen en je proces kan delen
  • levenslang toegang zodat je altijd een houvast hebtv

Wat kost dit traject?

De prijs voor het ‘Voel je essentie’ bedraagt € 97,- inclusief btw. Maar… omdat dit de eerste keer is dat het programma draait, bied ik je het gehele traject graag aan voor de speciale actieprijs van € 79,- (inclusief btw).

Waarom? Omdat ik heel enthousiast ben over dit mooie programma; dit is wat je zoveel kan brengen, in relatief korte tijd. En dat gun ik je, van harte. Gun jij het jezelf ook? Klik dan hieronder:

Wat brengt dit traject je?

‘Voel je essentie’ zegt het al helemaal; je komt (weer) terug naar je ware zelf. Jouw krachtige kern. Inzicht in je triggers geven je houvast. Je hebt ervaren hoe je, wanneer je dat maar nodig hebt, naar jouw heilige innerlijke plek kan gaan. Dat geeft vertrouwen en rust.

Je voelt je gesteund doordat je je ervaringen kan delen. Je bent ontspannen, energiek en zit lekker in je vel. En zelfs als je het druk hebt, luister je naar één van die mooie klankschaal-meditaties om weer die krachtige rust te ervaren.
Vandaaruit kan het stromen, richting jouw geluk.

Veelgestelde vragen

Wat levert de training mij op?

‘Voel je essentie’ zegt het al helemaal; je komt (weer) terug naar je ware zelf. Jouw krachtige kern. Inzicht in je triggers geven je houvast, vertrouwen en rust. Je kan vanuit je innerlijke kracht makkelijker keuzes maken die écht bij je passen.

Gaat het mij echt helpen?

Ja absoluut! Als jij je werk doet (ook de oefeningen in het werkboek) en het programma volgt, dan gaat het je absoluut helpen! maar je moet wel aan de bak 😉

Is de training zweverig?

Nee, de training is niet zweverig. Ik geen je duidelijke handvatten om met je innerlijke kracht aan de slag te gaan. Spiritueel en lekker aards tegelijkertijd. 

Wat is de besloten community?

Voor iedereen die een training volgt is er de mogelijkheid om lid te worden van een online community.

De besloten community Ritska’s academie is gecreëerd om je proces te delen. Om een of meer reisgenoten te vinden zodat je met elkaar kan verbinden, elkaar kan inspireren en/of elkaar scherp te houden tijdens je proces.  Delen helpt en dus zal ik je na elke module vragen je reis te delen. Je inzichten, je valkuilen, je uitdagingen of je triomfen. Deze community van mensen, die allemaal of nog in dit proces zitten of er al doorheen zijn gegaan, zijn degene die het beste aan je zijde kunnen meereizen. Doe het niet alleen, maak gebruik van deze mooie community.

Is de besloten community alleen voor leden?

Voor iedereen die een training volgt is er de mogelijkheid om lid te worden van een online community. Heb je geen training gevolgd, kan je geen lid worden. Dit omdat ik een veilige community wil creëren waar je alles kan vragen en delen waar je tegenaan loopt. 

Is er ondersteuning?

Voor iedereen die een training volgt is er de mogelijkheid om lid te worden van een online community. De besloten community Ritska’s academie is gecreëerd om je proces te delen.  Mocht er behoefte zijn zal ik de mogelijkheid onderzoeken om een online bijeenkomst (Q&A) te organiseren om actief met elkaar in gesprek te gaan. Dit wordt dan een online groepsbijeenkomst waar je je vrijblijvend voor kan aanmelden (1x per maand).

Mocht er meer ondersteuning nodig zijn is er altijd een mogelijkheid om een coachingsgesprek met mij aan te vragen. 

Is de training volledig online?

Ja de training is volledig online.

Voor wie is de training geschikt?

De training is geschikt voor iedereen die graag dichter bij zijn/haar gevoel komt. Dichter bij de essentie. Of die gewoon graag in beweging wil blijven met zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Je hoeft niets ‘te kunnen’of al op een ‘bepaald niveau’ te zijn. Iedereen kan gewoon lekker aan de slag. 

Moet je al 'iets' kunnen?

Je hoeft niets ‘te kunnen’of al op een ‘bepaald niveau’ te zijn. Iedereen kan gewoon lekker aan de slag.

Hoe lang is de training beschikbaar na aanschaf?

Je kan de training volledig op je eigen tempo doen. De training blijft online voor jou beschikbaar zo lang de academie bestaat.

Kan ik de training meerdere keren volgen?

Je kan de training net zo vaak doen als jij wilt. De training blijft online voor jou beschikbaar zo lang de academie bestaat. Je kan dus ook na een tijd de training opnieuw volgen of alleen een bepaalde module doen. Of alleen de meditaties gebruiken. Dit is volledig aan jou.

Als ik een vraag stel in de community, hoe lang duurt het voor ik antwoord krijg?

Dat hangt af of de mede-community leden actief in de community meedoen en reageren op je post (hoe actiever jij bent hoe actiever ze op je reageren). Ik zal dagelijks kijken en lezen wat er in de community speelt. Ik kan dit niet op momenten dat ik cliënten heb in de praktijk dus dat kan later op de dag zijn. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren maar soms kan dat een dag duren.

Zijn er groepssessies?

Er zijn geen groepssessies bij deze training. Mocht er behoefte zijn aan een groepssessie kunnen we dat bij voldoende animo creëren. 

Diep in jezelf zit een wijze vriend(in), die je graag de weg wil laten zien.

– onbekend