Contact

Vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier hieronder in of mail naar ritska@ritskavanderzee.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Je kan me ook  bereiken op nummer: 06-48766236.
Aangezien ik tijdens mijn sessies mijn telefoon uit heb staan ben ik gedurende de dag mogelijk slecht bereikbaar. Je kan dan eventueel ook een appje sturen of een boodschap inspreken.

Meteen een afspraak maken of intake inplannen? Dat kan direct via de knop ‘afspraak maken‘ onderaan of bovenaan deze pagina.

Praktijk Ritska van der Zee is gevestigd boven sportschool Sagitalas:
Edisonstraat 16C, 3281 NC Numansdorp

Wegens de corona-maatregelen is het gewenst om de fitness ingang te nemen op nummer 16B (naast het fietsenrek, de deur staat meestal open) en daar je handen te desinfecteren. Vervolgens kan je naar boven (twee trappen op) en door de deur links bovenaan de trap. Hierachter tref je een zitje met bank en stoelen en een koffiezetapparaat. Hier kan je plaatsnemen. Ik kom je op het afgesproken tijdstip ophalen.

In het gebouw is geen lift aanwezig. Het is mogelijk een andere ruimte te huren, maar dit moet ik wel ruim van tevoren weten.

Je kan gratis parkeren op de openbare weg of voor de deur. Let op dat je niet bij de buren parkeert.

Extra mededeling:
Op dit moment is het Businesscenter nog volop in de verbouwing. De ruimte voor mijn praktijk is daardoor nog een puinhoop. We werken er hard aan dit zo snel mogelijk op orde te krijgen. Tijdens de sessie zal er natuurlijk niet worden verbouwd.

 

“De meest effectieve manier om de wereld te begrijpen,
is door het stellen van een vraag”

– onbekend