Over Ritska

Voorbij de schaduw, in het licht.
Daar begeleid ik je graag naartoe.


ONTMOET RITSKA, JOUW INNERLIJKE REISGIDS

Reïncarnatie- en regressietherapeut, coach, docent, auteur en energiewerker.  Ervaringsdeskundige, spirituele onderzoeker, taboedoorbreker. Eigenlijk voel ik me nog het meest een levenstherapeut. Want ik geloof dat je niet gebukt door het leven hoeft te gaan, maar het juist voluit kunt beleven – helemaal zoals je bent.

Ik help je van “ik zit vast” naar “ik voel me vrij” te gaan.

Die emotionele stappen? Die heb ik al gezet.
Daardoor kan ik jou gidsen, stap voor stap.

MEER OVER RITSKA, HAAR VERHAAL & ERVARING

Wijsheid komt met de jaren

Dat gezegde is bij mij zéker van toepassing. Want door veel vallen en opstaan ben ik ondertussen behoorlijk wat wijzer geworden.

Mijn leven begon in een liefdevol gezin met een vader, moeder en zus. Als jongste viel ik altijd al een beetje ‘buiten de boot’. Ik zat vol emotie (die ook regelmatig over mijn wangen biggelde) en vol met fantasie. Ik voelde energie en geloofde in al het moois in deze wereld, maar ook tussen de werelden in.

Al vanaf het begin van mijn schooltijd voelde ik letterlijk dat ik ‘anders’ was.

MEER OVER RITSKA, HAAR OPLEIDINGEN EN SCHOLING

Waar talenten en behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping.

– Aristoleles

“Het leven voelt vrijer als je buiten de lijntjes durft te kleuren”

-Ritska