ONLINE TRANSPERSOONLIJKE REGRESSIE EN ReIncarnatieTHERAPIE  

Wat vertel ik in de video?

In de bovenstaande video vertel ik wat regressietherapie is, of het online kan (ssstt. ik verklap alvast hier dat dat zeker kan), hoe een sessie gaat, wat er praktisch voor nodig is en wat het oplevert.

Lees je liever?
Dat is geen probleem. Alle informatie kan je ook terug vinden onder het kopje regressietherapie. De basis is namelijk hetzelfde met wat kleine aanpassingen.

regressietherapie online

Iets voor jou?

Ben je bereid kritisch naar zichzelf te kijken ook al is dat niet altijd leuk? Je eigen problemen aan te pakken ook al is dat soms best pittig? En 100% eigen verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven? Dan help ik je graag.

We plannen eerst samen een online intake in zodat we je problematiek, je patronen en je achtergrond (waar nodig) in kaart kunnen brengen en om een plan op te stellen. Dit plan kan 1 sessie zijn of eventueel een (mini)traject. Ook stemmen we af of we een goede match zijn. Beiden moeten namelijk het vertrouwen hebben dat we een goede combinatie zijn. Anders werkt het niet. Hebben we beiden een goed gevoel dan spreken we de sessie af (op dat moment of een aantal dagen later). 

“Totdat je het onbewuste buwust maakt, zal het je leven leiden
en noem jij het het lot”

– Carl Jung 

ONLINE sessie

Bedankt voor wederom weer een fijne sessie, dit keer voor het eerst geheel online wat erg goed ging. Tijdens de sessie was het net of je er gewoon bij was en je navigeerde mij er weer moeiteloos doorheen. Dank je wel!

– Ilona

ONLINE sessie

Al járenlang voelde ik dat ik een keer regressietherapie wilde proberen, dat ik het goed kon gebruiken, maar toch kwam het er nooit van. Totdat ik Ritska vond en haar energie vanaf haar website, en de heldere toelichting, me direct aansprak. Tijdens de online sessie was het alleen nog maar meer vertrouwd. Ik ben iemand die zich lastig kan overgeven aan een ander, maar Ritska wist een heel open en veilige ruimte te creëren waarin ik volledig mezelf kon zijn. Een bijzondere ‘reis’ met waardevolle inzichten volgde. Dank je wel Ritska!

– Hedwig

ONLINE sessie

Ritska maakte het door haar site opgeroepen gevoel meer dan waar. Ondanks de fysiek afstand heeft, mijn intussen overleden, vrouw zich door haar zeer omhuld gevoeld. Ik weet zeker dat zij haar, als therapeute en als mens, van harte aan zou raden en ik kan dat alleen maar onderschrijven.

– Friso